17 maj 2020
11:30

Lerkils IF Röd

Referat: Åsa IF - Lerkils IF Röd

Återigen visar killarna att de har enorm kämparglöd, glädje och vilja att spela fotboll tillsammans. Efter en tuff start i första perioden med resultatet 4-2 och mestadels av spelet på vår planhalva så hämtade vi tillbaka och gick om.Åsa spelade bättre än oss de första 20 minuterna och hade flera fina skott på mål och deras spel gick rakt igenom vårt. Ingen hängde dock med huvudet efter första perioden utan fortsatte att kämpa och det ger såklart resultat. Helt plötsligt vann vi närkamperna, passningsspelet & samarbetet tog fart, vi fick upp bollen till anfall, vi hade fler skott på mål, förssvarsspelet fungerade bättre. Killarna kämpade tillsammans fantastiskt fint och efter resultaten 0-2, 0-2 i de två efterföljande perioderna kunde stolta killar ta hem segern. Denna känslan & inställningen hoppas vi att vi kan plocka fram även på nästa match. Det var en härlig match i ett blåsigt Åsa.

sön 16 aug 2020, 12:15 Lerkils IF Röd - Åsa IF